Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Bovenlaag:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Zeef voor het deeg en cacao boven een kom.
  2. Verwerk de erdoor en genoeg om een soepel deeg te vormen.
  3. Laat het 15 minuten rusten in de koelkast.
  4. Rol het deeg uit op een met bestoven oppervlak.
  5. Bekleed een vlaaivorm van 26 centimeter met de deeglap.
  6. Leg bakpapier met een steunvulling op de taartbodem.
  7. Bak de bodem 15 minuten in een oven van 190 graden C.
  8. Verwijder de steunvulling en bakpapier en bak de bodem nog 10 minuten tot hij krokant is.
  9. Klop voor de vulling de met suiker.
  10. Roer beetje bij beetje de en de cacao erdoor.
  11. Smelt de en roer hem samen met de en de extract door het eimengsel.
  12. Schenk het mengsel in de taartbodem.
  13. Bak de taart 45 minuten op 170 graden C.
  14. tot de vulling gestold is.
  15. Laat de taart afkoelen.
  16. Bedek hem met stijfgeklopte en garneer hem met krullen en zet hem daarna in de koelkast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • basterdsuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, boter, pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, slagroom, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1146 kcal
57%4584 kcal
Vetten
88 g.
125%352 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
146 g.
56%584 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Missisippi Mud Pie
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Missisippi Mud Pie