Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Minicheesecake met gekaramelliseerde blauwe bessen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Roer de , de maïzena en 125 gram door elkaar.
    Roer de , de , de citroenschil en het citroensap erdoorheen.
    Bekleed een goed sluitende springvorm (20 cm doorsnede) van buiten met aluminiumfolie.
  2. Vet de vorm in met .
  3. Schenk het roommengsel erin en strijk glad.
    Vul een braadslede tot de helft met heet water en zet de springvorm erin.
    Verwarm de oven voor op 175 graden.
  4. Bak de cheesecake ca. 1 uur in de oven.
  5. Dek eventueel na 45 minuten baktijd af met aluminiumfolie.
  6. Neem de cheesecake uit de oven en laat ca. 1 uur op kamertemperatuur afkoelen.
  7. Neem uit de vorm en laat verder afkoelen.
    Maak de schoon en laat goed uitlekken.
    Karamelliseer 2 eetlepels in een goudbruin, Voeg 2 eetlepels in een pan goudbruin, Voeg 2 eetlepels water en de toe aan de karamel en breng aan de kook.
  8. Doe de in een kom en laat afkoelen.
  9. Bestrijk de cheesecake met de lemon curd.
  10. Snijd hem in 4 stukken en serveer met de gekaramelliseerde ,
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
418 kcal
20%1672 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
31 g.
34%124 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Minicheesecake met gekaramelliseerde blauwe bessen
Inhoud
  1. Minicheesecake met gekaramelliseerde blauwe bessen
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek