Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Bak je spekjes in een braad of soeppan gedurende 5 minuten.
  2. Snipper de en voeg toe.
  3. Laat zachtjes garen.
  4. Snij de aardappel, tomaat, peen, en in blokjes.
  5. Voeg toe aan de pak en laat stoven.
  6. Voeg het en het toe samen met de en en laat 25 minuten zachtjes koken.
  7. Pureer 2 soeplepels soep met een staafmixer en roer terug in de soep.
  8. Voeg de pasta en verse kruiden toe en laat nog 10 min koken.
  9. Roer de uitgelekte bonen en spinazie door de soep en laat nog 2 min koken.
  10. Breng op smaak met en .
  11. Serveer met de kaas als garnering.
25
25
25

Variaties op Minestronesoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Minestronesoep
VariatieAantalGang
Minestronesoep7Soepen
Italiaanse Minestronesoep en crostini en pesto1Maaltijdsoepen
Mijn Minestronesoep1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vermicelli en kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • kippenbouillontablet en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
394 kcal
19%2364 kcal
Vetten
4 g.
6%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
34 g.
13%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Minestronesoep