Mijn vaders erwtensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De grondig wassen, dit opzetten met 2 liter koud water en aan de kook brengen.
  2. Regelmatig roeren, het tablet , de toevoegen en een snuifje peper en zout erbij doen, evenals de afgespoelde .
  3. Als het kookt de warmtebron lager zetten tot aan de kook.
  4. Je hoeft natuurlijk niet stil te zitten want de , de aardappels en de wortels moeten geschild worden en in stukken worden gesneden.
  5. De peterselie, maggi-plant en bladselderij kunnen met een schone schaar in grove stukken worden geknipt.
  6. Blijf roeren, want aangebrande snert is niet te eten.
  7. Intussen de smaak kontroleren.
  8. Als het vlees nog niet uit elkaar valt de worsten toevoegen.
  9. Zodra het vlees echt gaar is het samen met de worsten eruit halen en de gewassen groenten ervoor in de plaats doen( blijf roeren).
  10. Het vlees een beetje uitelkaar halen met twee vorken, de worsten in plakjes snijden en als de groenten geslonken zijn, het vlees en de worsten er weer bij doen met de deksel van de pan (anders wordt de snert zuur) en op een koele plaats zetten.
  11. Beste tip een nacht over laten staan en serveren met Fries roggebrood besmeerd met een beetje boter en daarop of ontbijtspek of bacon en een toefje grove mosterd.
  12. Sukses verzekerd, belangrijk is de maggiplant, een goede groente.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes, vleesbouillon, worst
  • bouillonblokjes, vleesbouillon, worst kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes, vleesbouillon, worst
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes, vleesbouillon, worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokjes en vleesbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij en selderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes, vleesbouillon, worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
611 kcal
30%2444 kcal
Vetten
44 g.
63%176 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mijn vaders erwtensoep