Mie Goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wadjan

Bereidingswijze

  1. Fruit , en n wat olie in de wadjan.
  2. Roer er dan de in reepjes gesneden chinese paddestoelen door die ontdaan zijn van de harde steeltjes.
  3. Doe er dan de en de bleekselderie bij en roerbak half gaar.
  4. Daarna het vocht toevoegen, dat u gemaakt hebt van de thaise , de , 1/2 kopje weekwater van de , de en de .
  5. Breng het geheel aande kook, voeg de toe en sudder op een laag vuur totdan de groenten beetgaar zijn.
  6. Neem van het vuur en laat afkoelen.
  7. De kookt u op de voorgeschreven manier beetgaar (al dente), spoel af met koud water , laat uitlekken en afkoelen.
  8. Wanneer de is afgekoeld meng er dan 2 theelepels door.
  9. Voor het afwerken van de maakt u in de wadjan 3 eetlepels olie heet, en mengt er de door.
  10. Hierna het groenten/vleesmengsel toevoegen en al roerend na toevoeging van 1 a 2 eetlepels manis het geheel op een laag vuur verwarmen.
  11. Dien op gegarneerd met plakjes komkommer en een spiegelei "on top".
25
25
25

Variaties op Mie Goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Mie Goreng
VariatieAantalGang
Mie Goreng van Kees1Miegerechten
Mie Goreng Ajam dan Udang (mie met kip en garnalen)1Gevogelte
Mie Goreng Udang (mie met tijger garnalen)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • vissaus en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
325 kcal
16%1950 kcal
Vetten
1 g.
1%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
24%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mie Goreng