Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking (niet te gaar) en laat ze uitlekken in een vergiet.
  2. Spoel ze af met koud water en roer er een beetje olijfolie door voor het kleven.
    Snijd de kip in smalle reepjes en vervolgens in kleine stukjes.
    Snijd de sjalotten, , Spaanse en de zeer fijn.
    Snijd de en de fijn.
    Snijd de shoi sum in lengtes van ongeveer 3 cm (of of spinazie).
    Verhit 3-4 eetlepels in een wok op een matig vuur.
    Bak het vlees ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren totdat het gaar is.
    Haal het vlees uit de wok en laat het rusten op absorberend papier.
    Veeg de wok schoon en doe opnieuw 3-4 eetlepels in de wok.
    Fruit hierin de sjalotten en de al roerend gedurende 20 seconden of tot dat de sjalotten glazig zijn door.
    Voeg dan de Spaanse , en de toe en 1 of 2 minuten mee bakken
    Voeg de of het water toe.
    Voeg de en choi sum (of of spinazie) toe.
    Breng dit aan de kook eventueel met een deksel er op zodat het sneller aan de kook is.
    Zodra het aan de kook is, voeg de mie toe met het vlees en de sauzen (, , , ).
    Verwarm het geheel op een niet te hoog vuur door voortduren door elkaar te hutselen door middel van een tang of twee lepels.

    Het geheel indien nodig verder op smaak maken met de , en .
    Garneer met de en eventueel met schijfjes komkommer en tomaat.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en ketjap manis
  • vissaus en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
411 kcal
20%1233 kcal
Vetten
29 g.
41%87 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mie Goreng van Kees
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • miegerechten
  • Mie Goreng van Kees