Ingrediënten

+ -
print

Yoghurtdressing:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking vooral beetgaar.
  2. Onder de koude kraan afspoelen en in een zeef laten uitlekken.
  3. In kokend water de ontdoen van hun vel.
  4. Denk aan koud water!
  5. Makreelsalade:
  6. Snijd de makreel en 2 stuks vleestomaten in kleine stukjes en de in zeer dunne ringetjes.
  7. halveer de andere 2 ,verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in reepjes.
  8. Hak de in grove stukken.
  9. meng een beetje van de rest van de sla samen met de reepjes tomaat en de rest van de genoemde ingrediënten door elkaar.
  10. Doe er een beetje yoghurtdressing bij.
  11. Meng de rest van de yoghurtdressing met de en gebruik dit voor de opmaak later.
  12. Yoghurtdressing:
  13. glad roeren met en ,olie erdoor kloppen en op smaak brengen met .
  14. fijn snijden en erdoor roeren.
  15. Presentatie:
  16. Leg 1 groot blad op het bord.
  17. Schep de makreelsalade erop en rol ze losjes op.
  18. Steek vast met een cocktailprikker.
  19. Leg de rolletjes op een bord en garneer het met de reepjes tomaat en .
  20. Doe er ook nog een paar druppels dressing overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
763 kcal
38%763 kcal
Vetten
5 g.
7%5 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
69 g.
26%69 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsbergsla
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • salades
  • Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsbergsla