Macaroni met kerriesaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Wel de in een kopje warm water en de saucijsjes gedurende 5 minuten in een pan, of grote kom, met heet water.
  2. Snipper het bolletje en de .
  3. Snijd de in plakjes en laat de goed uitlekken in een vergiet.
  4. Wrijf de saucijsjes met keukenpapier droog, smelt de in een pan op een hoog vuur en schroei hierin de saucijsjes snel dicht.
  5. Zet de warmtebron lager en bak ze daarna in 20 minuten mooi bruin en gaar.
  6. Verhit op een hoog vuur de en fruit hierin de .
  7. Voeg zoveel water toe als op de sausverpakking staat aangegeven en voeg vervolgens het sauspoeder toe.
  8. Laat het geheel 1 minuut op matig vuur doorkoken.
  9. Zet de warmtebron lager, voeg de toe evenals de , de en de bananenplakjes en verwarm het geheel gedurende 4 minuten.
  10. Kook ondertussen de macaroni gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  11. Haal de saucijsjes uit de pan en snijd ze in plakjes van ca. 2 cm en voeg deze toe aan de .
  12. Schep de saus door de macaroni of geef ze er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Macaroni met kerriesaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het recept volledig gevolgd, na een paar happen besloten om de pizzaria te bellen. Jammer, want het rook wel lekker.
1 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
204 kcal
10%816 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Macaroni met kerriesaus