Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsalade recept
Witlofsalade recept

Witlofsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ei koken, laten afkoelen en in kwarten snijden. Witlof schoon maken, bittere kern eruit snijden, in reepjes snijden. Tomaat in halve plakken, bosui in ringen. Citroen uitpersen. In laagjes op een bord leggen: eerst witlof, daarna tomaat, bosui, pitjes en algen. Citroensap en olijfolie erover verdelen, naar smaak kruidenzout en peper toevoegen, met het ei dekoreren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlofsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven