Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes met gekarmelliseerde abrikozen recept
Wentelteefjes met gekarmelliseerde abrikozen recept

Wentelteefjes met gekarmelliseerde abrikozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de abrikozen uitlekken. Snijd de abrikozen in parten. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan. . Neem uit de pan. Karamelliseer de suiker in de pan. Blus af met het sinaasappelsap en los de suiker er alroerend in op. Voeg de abrikozen toe en laat afkoelen.
Snijd de korst van het brood. Bestrijk 4 plakken brood met de chocoladepasta. Leg het overige brood erop. Snijd het brood diagonaal door. Kluts de eieren met de melk en de vanillesuiker. Wentel het brood in het eimengsel en laat kort rusten.
Verhit de boter in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de toast 2.5 minuten per zijde goudbruin.
Dien op met de gekaramelliseerde abrikozen. Versier met het amandelschaafsel en de poedersuiker. Serveer gelijk. Lekker met vanilleyoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes met gekarmelliseerde abrikozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven