Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Warme kip-kerrie op brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 4 porties/ dikke plakken van de kipfilet.
Bak deze in boter mooi bruin. Snijd plakjes van de chapignons en bak die mee.
Snij de pruimen door de helft, verwijder de pit en bak ze 5 minuten zacht mee op de snijkant.

Meng de kerriepoeder, peper en de mayonaise met een scheutje azijn tot en lekker sausje. Hak de basilicum fijn en roer dit door je saus. (Bewaar 4 blaadjes als versiering).

Rooster de boterhammen, smeer ze ruim in met je saus, leg de stukjes champion het stuk kipfilet met 2 halve pruimen er op en als laatst een blaadje basilicum.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Je kan er ook een sandwich van maken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme kip-kerrie op brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven