Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vossen pannenkoek recept
Vossen pannenkoek recept

Vossen pannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een papje van een beetje melk met de custard. Meng bloem, eieren en melk door elkaar en voeg custardmengsel toe, snufje zout erbij en een half uur laten rusten op een koele plaats. Op middelhoog vuur een klontje roomboter in de pan laten smelten en beslag in de pan laten vloeien. Omkeren als bovenkant bijna "droog" is. Daarna lekker een stapel pannenkoeken bakken. Varieren met appel, spek, rozijnen en alles wat lekker is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vossen pannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven