Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleesrolletjes met bieslook-roomkaas recept
Vleesrolletjes met bieslook-roomkaas recept

Vleesrolletjes met bieslook-roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De peentjes schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden. Gedroogde tomaten ook in reepjes snijden. Vleeswaren uitspreiden en besmeren met de zuivelspread. Wortelreepjes op de achterham leggen en oprollen. Tomatenreepjes op de kipfilet leggen en de helft van de rucola over de rookvlees verdelen en ook oprollen. De rest van de rucola verdelen ovver vier bordjes en de rolletjes erop leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vleesrolletjes met bieslook-roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven