Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uitsmijter spek kaas tomaat en augurk recept
Uitsmijter spek kaas tomaat en augurk recept

Uitsmijter spek kaas tomaat en augurk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek in een pan. Smeer het brood met margarine. Haal het spek uit de pan als het uitgebakken. Leg dit op het brood. Snij de tomaat in plakken van 1/2 cm en bak deze in de pan samen met de 2 eieren. Snij ondertussen de augurk in dunne plakjes en leg deze op het spek. Draai de eieren en leg de kaas erop. Bak nog even maar niet te lang. Serveer de eieren op het brood en breng op smaak met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit uitsmijter spek kaas tomaat en augurk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven