Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenroerei recept
Tomatenroerei recept

Tomatenroerei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren met de slagroom los en breng het op smaak met zout. Verhit 1 eetlepel boter zachtjes op laag vuur en schenk het eimengsel in de pan. Roer het eimengsel onder het bakken rul. Neem de pan als het ei bijna gaar is van het vuur, schep het roerei uit de pan en houd het warm. Voeg de resterende olie toe aan het bakvet en zet het vuur hoog. Bak de cherrytomaatjes al omscheppend 5 minuten tot ze open barsten. Breng het op smaak met zout. Verdeel het roerei over 4 borden en leg de tomaatjes ernaast. Bestrooi het gerecht met de basilicum.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatenroerei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven