Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toast met zalmfilet recept
Toast met zalmfilet recept

Toast met zalmfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een diepe pan water met zout en azijn aan de kook. Breek telkens een ei in een kommetje en laat het voorzichtig in het kokende water glijden, pocheer het ei en neem het met een schuimspaan uit de pan. Houd de gepocheerde eieren warm in een schaal met heet water. Verwijder de korstjes van de sneetjes brood en rooster ze lichtbruin. Bestrijk de toast met bearnaisesaus. Leg daarop de plakjes zalm. Neem de gepocheerde eieren uit het hete water, laat ze uitlekken en leg ze op de zalm. Garneer met toefjes peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toast met zalmfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven