Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sushi Sandwich Roll recept
Sushi Sandwich Roll recept

Sushi Sandwich Roll


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de sneetjes brood plat neer op het aanrecht bijvoorbeeld. Plet ze een beetje met een deegroller. Leg op vier sneetjes de mais, maar laat ongeveer 2 cm van de onderrand vrij. Leg er de ham, wortel en komkommer op. Rol de boterhammen op met de lege onderrand als laatste en snijd de rol in drie stukken (rondjes). Mix de zalm en mayonaise in een schaal. Verdeel de sla over de andere vier sneetjes brood. Laat opnieuw een onderrand van 2 cm leeg. Verdeel over de 4 boterhammen nu het zalmmengsel en de avocado. Rol de boterhammen op met de lege onderrand als laatste en snijdt de rol in drie stukken (rondjes). Rol alles in folie en bewaar in de koelkast totdat ze geserveerd worden. U kunt ze eventueel ook in folie rollen en pas snijden als u dit serveert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sushi sandwich roll recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven