Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood met pittige aardbeien recept
Stokbrood met pittige aardbeien recept

Stokbrood met pittige aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Meng de olijfolie met knoflook. Snijd het stokbrood in 12 plakken en besmeer ze met de olijfolie. Rooster de plakken stokbrood 15 minuten in het midden van de oven bruin. Meng de azijn met peper en honing. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes. Meng de aardbeien met het azijnmengsel. Besmeer de plakjes stokbrood met mascarpone. Snijd de ham in stukjes en beleg de plakjes stokbrood ermee. Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd ze klein. Beleg de plakjes stokbrood met de sla met daarop de aardbeien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stokbrood met pittige aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven