Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood gevuld met champignons en ham recept
Stokbrood gevuld met champignons en ham recept

Stokbrood gevuld met champignons en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het stokbrood doormidden, snijd met een lang puntig mes het broodkruim los en haal dit er met een lepel zoveel mogelijk uit. Doe het broodkruim in een kommetje en besprenkel het met de port. Meng de monchou erdoor. Borstel de champignons schoon en snijd ze fijn, besprenkel direct met citroensap om verkleuren tegen te gaan. Snipper deham in kleine stukjes en hak het ei fijn. Meng de champignons, de ham, het ei en de peterselie in een kom door elkaar. Voeg zout en peper toe en prak het champignonmengsel erdoor. Doe het mengsel in een grote spuitzak met gladde spuitmond en vul de uitgeholde stokbroodhelften. Verpak de stokbroodhelften in de aluminiumfolie en leg 4 uur in de koelkast om op te stijven. Snijd het stokbrood in plakken en dien op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stokbrood gevuld met champignons en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven