Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziepaté met noten recept
Spinaziepaté met noten recept

Spinaziepaté met noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie zorgvuldig en laat hem goed uitlekken in een vergiet. Snijd de gepelde sjalotjes en de knoflook zeer fijn. Hak de pecannoten en de cashewnoten (op een aantal na voor de garnering) fijn Verhit 1,5 eetlepel olie in een wok of hapjespan en roerbak de spinazie tot deze zacht is. Doe de spinazie in een vergiet en druk er zoveel mogelijk vocht uit. Hak de spinazie fijn en laat hem weer uitlekken. Verhit in een koekenpan 1-1/2 eetlepel olie en fruit hierin de sjalotjes en de knoflook op een laag vuur gedurende 5 minuten. Meng in een kom de spinazie, de gefruite sjalotjes en knoflook, de koriander, het citroensap en de gehakte noten. Breng op smaak met zout en peper. Zet de spinaziepaté minstens 1 uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen doortrekken. Serveer de spinaziepaté met driehoekjes volkorenbrood of knackebrood en crème fraiche of zure room.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziepaté met noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven