Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie pannenkoeken met tomatensaus recept
Spinazie pannenkoeken met tomatensaus recept

Spinazie pannenkoeken met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de spinazie ontdooien. Roer de eieren, de melk, 150 gram volkorenmeel, 125 mililiter water en een snufje zout glad. Laat het deeg 1 5 minuten rusten. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en haal ze eruit. Pel en snipper de uien, maak de tomaten schoon en snijd ze in partjes. Fruit 1/2 ui in 1 theelepel olie glazig,cbestrooi met 1 eetlepel volkorenmeel en zet even aan. Voeg de tomaten en tomatensap toe. Breng op smaak met de kruiden, suiker, zout en peper. Breng aan de kook en laat het geheel ca. 5 minuten zachtjes koken. Fruit de rest van de uien in 1 theelepel olie, druk het vocht uit de spinazie en bak de spinazie mee met de ui. Roer er de ricotta doorheen. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Voeg de pijnboompitten toe. Bak 4 pannenkoeken van het deeg, verdeel de spinazie over de pannenkoeken, rol ze op en giet de tomatensaus er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie pannenkoeken met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven