Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamees stokbroodje recept
Vietnamees stokbroodje recept

Vietnamees stokbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de pistoletjes Doe peper en zout op de speklapjes. Bak de speklapjes in wat boter/margarine/olie. Als ze gaar zijn: snijd de speklapjes in reepjes. Snijd de pistoletjes middendoor en klap ze open. Doe op ieder pistoletje: een speklapje (in reepjes gesneden dus), wat takjes verse koriander, ca. een eetlepel zure worteltjes. Sprenkel over de vulling naar believen wat maggi uit een flesje. (als je van pittig houdt, voeg dan eventueel wat zeer dunne schijfjes rode peper toe).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vietnamees stokbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven