Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse pide op z'n Italiaans recept
Turkse pide op z'n Italiaans recept

Turkse pide op z'n Italiaans


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten, ui en mozzarella in plakjes. Snijd de pide door de midden en klap haar open. Besprenkel de bovenkant maar aan de binnenkant met de olijfolie. Besmeer de onderkant lekker met de tomatensaus en leg daarop de tomatenplakjes, de ui en de mozzarella. Bestrooi met de pizzakruiden en 't zout. Leg de bovenkant er weer op en leg haar op je contact grill of tosti ijzer. Middelste stand voor 10 minuten, dan is alles lekker warm en de kaas gesmolten.

Serveersuggesties

Kan ook in een grote koekenpan. Varieer eens met tonijn of kipfilet of ham en een andere soort kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turkse pide op z'n italiaans recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven