Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sushi Sandwich recept
Sushi Sandwich recept

Sushi Sandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer een plakje brood in met een mengsel van mayonaise en een beetje wasabi. Leg er dunne plakjes rauwe (of anders gerookte) zalm op. Bedruppel dit naar smaak met citroen- of lemonsap. Smeer de zalm in met ketjap. Leg er dunne plakjes komkommer op. Leg er een laagje gekookte en afgekoelde sushi rijst op. Leg er tenslotte weer een boterham op en klaar is de sandwich.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sushi sandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven