Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich met gerookte vis en rucolakwark recept
Sandwich met gerookte vis en rucolakwark recept

Sandwich met gerookte vis en rucolakwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rucola op 4 mooie blaadjes na, fijn. Klop de kwark los en meng er de gesneden rucola door. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de broodjes zo dat ze even groot zijn Besmeer ze dik met het rucolakwarkmengsel. Leg een plakje zalm en een plakje heilbot op de boterhammen. Garneer met een blaadje rucola en leg op elkaar (diagonaal doorsnijden).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich met gerookte vis en rucolakwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven