Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich kokosbrood recept
Sandwich kokosbrood recept

Sandwich kokosbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de boterhammen. Snijd de aardbeien in plakjes en houd er 4 hele achter. Halveer de bananen en snijd elke helft in de lengte in 4 plakken. Besmeer 4 donkerbruine en bruine boterhammen met boter. Beleg 4 donkerbruine boterhammen met plakjes aardbei en druppel de honing erover. Beleg de bruine boterhammen met kokosbrood en banaanplakken en leg die op de donkere boterhammen. Dek de sandwich af met de witte boterhammen. Snijd de sandwich diagonaal door en steek met een prikker een aardbei erin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich kokosbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven