Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perentoast met ham en kaas recept
Perentoast met ham en kaas recept

Perentoast met ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Peren heel goed uit laten lekken. De sneetjes brood heel licht roosteren. Leg dan op elk sneetje een plakje ham (bijsnijden indien nodig). Leg op de ham een halve peer met de bolle kant boven. Leg als laatste een plakje kaas over het geheel (indien nodig bijsnijden). Smeer een likje tomatenketchup in het midden van de kaas. Zet de broodjes onder de grill of in de hete oven tot de kaas gesmolten is. (Strooi desgewenst wat fijngehakte peterselie erover vr het serveren).

Serveersuggesties

Ook lekker met wat zuurkool op de ham en dan verder zoals beschreven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perentoast met ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven