Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipkerriesalade sandwich recept
Kipkerriesalade sandwich recept

Kipkerriesalade sandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de cashewnoten in een hete droge koekenpan. Laat ze afkoelen en hak ze in grove stukken. Roer in een kom de mayonaise los met de yoghurt, kerrie, suiker, saffraanpoeder, zout en zwarte peper. Snijd de kipfilet in kleine reepjes. Pel de eieren en hak ze fijn. Schep de kip, eieren en cashewnoten door de saus. Knip de tuinkers erboven en schep het er doorheen. Beleg de broodjes met een blaadje ijsbergsla en schep er wat van de kipsalade op. Garneer met tuinkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipkerriesalade sandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven