Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse bol met tonijn recept
Italiaanse bol met tonijn recept

Italiaanse bol met tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de Italiaanse bol open. Beleg met de tonijn. Pel de ui en snijd hem in ringen. Leg de uienringen op de tonijn. (Gebruik zoveel ringen als je lekker lijkt. ) Sprenkel er een paar druppels maggi op (eveneens naar smaak). Klap de bol dicht. Verpak hem in aluminiumfolie. Leg hem ca. een kwartier in het midden van de oven (ca. 200 graden Celsius). Serveer hem direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse bol met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven