Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans stokbroodje van left-overs recept
Italiaans stokbroodje van left-overs recept

Italiaans stokbroodje van left-overs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een heerlijk en goedkoop lunchgerechtje waarvoor je de ingredienten altijd wel in huis hebt: Smeer een gehalveerd stokbroodje in met tomatenpuree en strooi er kaas over die nog ergens in je koelkast ligt. Beetje kruiden (peper, Italiaanse kruiden) erover en even in de oven (180 graden C.). Als de kaas gesmolten is, is je broodje klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaans stokbroodje van left-overs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven