Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gezonde verwensandwich recept
Gezonde verwensandwich recept

Gezonde verwensandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het pistoletje over de lengte open.
Besmeer de gehele binnenkant met halvarine.
Leg er een flinke plak ham in en als hij niet aan beide kanten er overheen hangt, gebruik je 2 plakken.
Snijd de avocado in 2 ringen en halveer die ringen. Leg de 4 halve ringen neer alsvolgt:
Leg de walnoten op de ham waar geen avocado ligt.
Leg de pistolet op de onderkant, vouw het onderste uithangende flapje over het beleg heen en vouw het bovenste flapje over het onderste heen. Nu heb je een pakketje verwenbeleg in een lekker pistoletje. En ik kan u verzekeren, dit is een ware smaaksensatie!

Serveersuggesties

Je kunt in plaats van ham natuurlijk ook kipfilet gebruiken. Je kunt in geval van supertrek ook wat roomkaas op de ham / kipfilet doen en de daaropvolgende stappen volgen. Je kunt ook wat olijfolie mengen met mosterd om het een pittige twist te geven. Met wat rucola is dit een heerlijke crispy bite. En een beetje geitenkaas smaakt hierbij ook fantastisch! Zo zie je maar weer, met dit recept kun je heerlijk en eindeloos varieren.

Allergenen Informatie

Voor dit gezonde verwensandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven