Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gehaktburgers met munt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de dressing. Vermeng in een kommetje de roomkaas met de muntgelei, komkommer en fijn gesneden munt. Zet de dressing afgedekt met plastic folie 1 uur (of tot gebruik) in de koelkast. Doe het gehakt in een grote kom, voeg de ui, het broodkruim, de muntgelei en wat zout en peper toe. Maak het gehakt hiermee aan. Verdeel het gehaktmengsel in 4 porties en vorm van elk een burger van 10 cm doorsnee, leg ze op een bord met bakpappier bekleed en zet 30 minuten in de koelkast. Verwarm de grill voor op middelhoge stand. Leg een vel aluminiumfolie op een bakplaat, vouw de randen om en leg de burgers erop. Grill ze 8 minuten, keer ze met een tang en grill ze nog 7 minuten tot ze gaar zijn. Laat de gegrilde burgers uitlekken op keukenpapier en leg ze in de broodjes. Voeg wat schijfjes tomaat en komkommer, slablaadjes en de dressing toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktburgers met munt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven