Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Diabetes verantwoorde toast de luxe recept
Diabetes verantwoorde toast de luxe recept

Diabetes verantwoorde toast de luxe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie op een middelhoog vuur en voeg uien, gember, knoflook en rode peper toe. Bak tot de ui zacht is. Draai het vuur hoger, voeg de champignons toe en bak 5 minuten. Voeg bouillon en ketjap toe en bak nog eens 5 minuten. Breng op smaak.

Maak ondertussen de salade. Meng limoensap, suiker en vissaus en schud het door de rest van de ingrediŽnten. Rooster het brood. Haal de champignons met een schuimspaan uit de pan en schik ze op het brood. Kook de sappen in tot 4 eetlepels en giet over de champignons. Serveer met de salade en een schijfje limoen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit diabetes verantwoorde toast de luxe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven