Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje brandnetelkaas speciaal recept
Broodje brandnetelkaas speciaal recept

Broodje brandnetelkaas speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Even sesamzaad roosteren in droge pan tot deze goudkleurig wordt. De gember in de arachideolie verwarmen. Opeenvolgend de palmsuiker, kikkoman, sesamolie, sereh en peper toevoegen. Van vuur halen en enigzins laten afkoelen. Azijn toevoegen. De wortel mengen met gehakte kruiden en rucola. Alles op het broodje met brandnetelkaas of salade naast het broodje doen, wat u wilt.

Serveersuggesties

De salade smaakt ook met broodje ei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje brandnetelkaas speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven