Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenham-kaassandwich recept
Boerenham-kaassandwich recept

Boerenham-kaassandwich


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Smeer de helft van de boter op 2 sneetjes brood, leg op ieder sneetje 2 plakken ham en dek af met een sneetje brood.
Besmeer de bovenkant met de roomkaas.
Besmeer 2 sneetjes brood met de overige boter en leg ze op de roomkaas met de beboterde kant naar boven. Schaaf plakken kaas van het stuk kaas en beleg hiermee de beboterde sneetjes. Knip de tuinkers en strooi het over de kaas. Dek af met de laatste 2 sneetjes brood. Druk het brood lichtjes aan, steek een prikker door het brood en snijd ze schuin doormidden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenham-kaassandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven