Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salade van pasta en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het water alvast op voor de pasta alvorens je de komkommer gaat snijden. Laat de komkommerreepjes ondertussen in een zeef uitlekken. Laat de zalm in een zeef uitleken en verwijder de vellen en graatjes. Kook de pasta beetgaar. Giet hem af in een vergiet en doe meteen de pesto en de olie door de warme pasta. Je voorkomt er meteen mee dat de pasta gaat plakken. Doe de basilicum door de pasta en voeg als laatste de zalm toe. Leg de komkommer op de borden, leg hier bovenop de pasta salade. Maak een koekenpan heet en strooi de gewenste hoeveelheid pijnboompitjes in de pan. Doe geen olie in de pan het roosteren doe je droog. Strooi de pitjes over de salades heen en serveer de lauwe salade op.

Serveersuggesties

Meteen opeten dan is hij het lekkerst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van pasta en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven