Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met gegrilde geitenkaas recept
Salade met gegrilde geitenkaas recept

Salade met gegrilde geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de plataardige en de olijfolie en bak de plakjes brood aan één kant goudbruin (wij gebruiken de gril pan). Leg ze daarna op keukenpapier om af te koelen. Voor de saus: verhit de jam in een klein pannetje tot hij warm is, maar niet kookt. Druk de jam door een zeef in een schone pan, verwijder de stukjes. Abrikoos en roer de witte wijn en mosterd erdoor. Verwarm de saus zachtjes en houd hem warm tot gebruik. Meng walnotenolie en citroensap en voeg naar smaak zout en peper toe. Verwarm de grill een paar minuten voor u de salade serveert voor. Snijd de geitenkaas in rondjes van 60 gram en leg ze op de ongebakken kant van het plakje stokbrood. Leg ze dan 3.5 min onder de grill, tot de kaas smelt. Schep de sla door de walnootdressing en schik de salade op 4 bordjes. Leg op elk bordje een stukje brood met geitenkaas, schenk een beetje abrikozensaus bij en serveer het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade met gegrilde geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven