Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleessoep van Kees recept
Rundvleessoep van Kees recept

Rundvleessoep van Kees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 2,5 liter water aan de kook en voeg het rundvlees en de bouillonblokjes toe.
Breng weer aan de kook en laat onder af en toe doorroeren 45 minuten zachtjes koken tot het vlees bijna gaar is.
Meng ondertussen het gehakt met 1 ei en de verkruimelde beschuit en breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Draai hier balletjes van van ca. 1,5 cm doorsnede.
Voeg de boerensoepgroente en de tijm toe en breng weer aan de kook.
Voeg de gehaktballetjes toe en breng weer aan de kook. Laat zachtjes doorkoken tot de balletjes drijven.
Voeg dan de fijngeknepen krulvermicelli en de champignons toe en laat dit nog 10 minuten meekoken.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Serveer heet met stokbrood met roomboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvleessoep van kees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven