Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebrood met port salut recept
Roggebrood met port salut recept

Roggebrood met port salut


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het ei hard, laat het schrikken onder koud stromend water, pel het ei en laat afkoelen.
Was de sla dep droog en pluk in kleinere stukjes.
Pel de ui. Snijd de ui en de augurken zeer fijn.
Was de tuinkers en de bieslook en schud ze droog. Snijd de tuinkers uit het bakje en snijd de bieslook in ringetjes. Snijd het ei klein.
Meng de mayonaise, de crème fraîche, de ui, de augurk, de tuinkers, de bieslook en het ei. Breng de remoulade op smaak.
Bestrijk de plakjes roggebrood met de remoulade. Verdeel de sla eroverheen, Schik de port salut erop.
Garneer met alfalfa en rode bessen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggebrood met port salut recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven