Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei op z'n Noors recept
Roerei op z'n Noors recept

Roerei op z'n Noors


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kluts de eieren met een heel klein beetje zout en wat grof gemalen zwarte peper. Roerbakken met in fijne ringetjes gesneden bosui op een heel laag pitje anders brand het aan (boter of olie om in te bakken). Voeg er in kleine reepjes gesneden gerookte (Noorse) zalm aan toe. Alles goed omscheppen. Meteen serveren met witbrood en eventueel mayonaise. Een alternatief voor Pasen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerei op z'n noors recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven