Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met zalmeitjes recept
Roerei met zalmeitjes recept

Roerei met zalmeitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt 15 gram boter in een pan met dikke bodem. Klop de eieren met 40 gram boter, zout, peper en 1 eetlepel water met een vork door elkaar tot het mengsel gemengd is. Schenk dit in een pan en laat de eieren heel langzaam op zacht vuur tollen. Blijf voortdurend roeren tot de eieren nÚt beginnen te stollen. Het mengsel moet nog zeer smeu´g zijn. Rooster ondertussen het brood. Breng het gerecht op smaak met de peterselie en serveer het op het brood. Garneer met zalmeitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerei met zalmeitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven