Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met bieslook recept
Roerei met bieslook recept

Roerei met bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de eieren een voor een boven een kopje en schenk ze daarna in een kom. Klop de eieren met de garde los en voeg de melk met bieslook toe. Klop het geheel tot een schuimige massa. Smelt de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Roer het mengsel met een pollepel steeds om tot de massa droog is. Serveer het roerei met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerei met bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven