Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizzabroodjes (in 2 varianten) recept
Pizzabroodjes (in 2 varianten) recept

Pizzabroodjes (in 2 varianten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. laat de olijven en de tomaten uitlekken. Hak de olijven fijn. Snijd de tomaten en de salami klein. Snijd de ham in reepjes. Roer de crème fraîche en de kaas door elkaar. Verdeel de kaasroom in tweeën. Roer door de ene helft de tomaten en de olijven, roer door de andere helft de ham en de salami. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de baguettes een paar keer in en strijk wat kruidenboter in de insnedes. Verdeel de olijvenroom over de insnedes van 2 stokbroden en strooi de pijnboompitten eroverheen. Verdeel de salamiroom over de insnedes van de andere stokbroden en strooi er wat tijm overheen. Bak de stokbroden in 12.5 minuten goudbruin. Halveer de pizzabroodjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pizzabroodjes (in 2 varianten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pizzabroodjes (in 2 varianten) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel crème fraîche heb je erin gedaan? dat staat er niet bij.
    Marlon gaf dit recept op 25 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven