Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza-sneetje recept
Pizza-sneetje recept

Pizza-sneetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met boter. Leg ze op een bakblik. Leg er de kaas op en daarop de salami. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes. Verdeel ze over de sneetjes. Breek voorzichtig op ieder sneetje 1 ei en bestrooi dat met peper en zout. Schuif de sneetjes in een voorverwarmde oven en bak ze ongeveer 5 minutenop 220 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit pizza-sneetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven