Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitabroodjes met aardbeien en geitenkaas recept
Pitabroodjes met aardbeien en geitenkaas recept

Pitabroodjes met aardbeien en geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor. Snijd de pitabroodjes voor de helft open, vouw ze open en leg ze met de snijkant naar boven op de bakplaat. Grill de broodjes in 1 minuut bruin. Keer de broodjes en grill de onderkant in 1 minuut bruin. Bestrijk de snijkanten van de broodjes met de geitenkaas en druppel er wat honing over. Snijd de aardbeien in vieren. Verdeel de aardbeien over de broodjes en strooi er wat munt over. Leg op 4 bordjes een stapeltje van 3 belegde pitabroodjes op elkaar. Versier de bordjes met de rest van de aardbeien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pitabroodjes met aardbeien en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven