Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitabroodje met kip en ananas recept
Pitabroodje met kip en ananas recept

Pitabroodje met kip en ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Laat de ananas uitlekken. Verwarm de pitabroodjes in de oven of een broodrooster. Op de verpakking staat op welke manieren je de broodjes kunt verwarmen. Maak met een scherp mesje een gaatje in de zijkant van de broodjes en snijd ze voorzichtig voor driekwart in. Het broodje is nu een soort zakje geworden dat je kunt vullen. Bereiden: Besmeer de binnenkanten van de broodjes met pindakaas. Leg in elk broodje een schijf ananas, 2 opgevouwen plakjes kipfilet en 4 plakjes komkommer. Schep tenslotte 1 eetlepel gefruite uitjes in en eet de broodjes meteen warm op. Tip: vervang de plakjes komkommer door 1 eetlepel tauge.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pitabroodje met kip en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven