Pasteitjes met kippenragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak de , de en de schoon en hak ze grof.
  2. Pel de en snijd hem in vieren.
  3. Pel de knoflook.
  4. Maak de kip schoon.
  5. Maak de en de schoon en ris de blaadjes en de takjes van de takjes.
  6. Doe de kip samen met de , de bleekslderij, de , de , de knoflook, de en de in een pan.
  7. Zet onder wateren en breng het geheel tot vlak onder het kookpunt.
  8. Laat ca. 3 uur zachtjes trekken op een laag vuur.
  9. Verwijder regelmatig het vet dat zich aan de oppervlakte verzameld.
  10. Laat afkoelen.
  11. Bereid de pasteibakjes op aanwijzing op de verpakking.
  12. Verwijder het vel en de botten van de kip.
  13. Pluk het vlees klein.
  14. Giet de bouillon door een zeef.
  15. Smelt de in een pan maar laat niet bruisen.
  16. Voeg de in één keer toe.
  17. Laat ca. 3 minuten onder voortdurend roeren zachtjes garen.
  18. Voeg de bouillon toe tot een dikke saus ontstaat.
  19. Breng op smaak met en .
  20. Hak de peterselie fijn en voeg hem toe.
  21. Doe de kip erbij en serveer in de ragoutbakjes.
25
25
25

Variaties op Pasteitjes met kippenragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasteitjes met kippenragout
VariatieAantalGang
Gevulde pasteitjes met kippenragout1Warm
Pasteitjes met kippenragout1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
174 kcal
8%696 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasteitjes met kippenragout