Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprikaquiche recept
Paprikaquiche recept

Paprikaquiche


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Rol het deeg uit over het bakpapier. Leg het deeg in een taartvorm of bakblik (21 x 28 cm). Klap de randen om en druk ze aan om zo een stevige rand te krijgen. Strijk de helft van de crème fraiche over de bodem. Maak de paprika en de bosuitjes schoon en snijd ze in reepjes. Snijd de worst in schijfjes. Verdeel alles over de taart. Breng hem op smaak met oregano, zout en peper. Verdeel de rest van de crème fraiche in klodders over de taart. Strooi de kaas over de quiche. Zet hem 20 minuten op het rooster op het onderste rooster in de voorverwarmde oven.

Allergenen Informatie

Voor dit paprikaquiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven