Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Roer de , een snufje , 175 gram en 175 ml door elkaar tot een glad beslag.
  2. Laat ca. 20 minuten wellen.
    Pel en snipper de en de knoflook.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een pan op hoog vuur.
    Fruit de ui en de knoflook hierin.
  4. Voeg de en 5 à 6 eetlepels water toe en breng aan de kook.
  5. Kook afgedekt ca. 15 minuten, breng op smaak met , en .
    Verhit de boter in een pan op hoog vuur.
  6. Voeg 1 eetlepel toe en bak kort mee.
    Roer er 125 ml water en de overige erdoorheen.
  7. Breng aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur.
  8. Neem van het vuur en roer de erdoorheen.
  9. Breng op smaak et , en
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Verhit portie gewijs 2 eetlepels olie in een pan met anti-aanbaklaag (ca. 18 cm doorsnede) Bak 4 pannenkoeken van het beslag.
  10. Leg op elke pannenkoek 2 plakken .
  11. Verdeel 1/4 van de over het midden van elke pannenkoek
    Rol de pannenkoeken op en snijd de pannenkoek in vier delen.
    Schenk een beetje saus in de schaal.
  12. Zet de rolletjes met het snijvlak naar beneden in de ovenschaal.
  13. Schenk de overige saus eroverheen.
  14. Rasp de erover en bak 20-25 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter, roomkaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, roomboter, roomkaas, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
664 kcal
33%2656 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pannenkoekenrolletjes met hamvulling