Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels recept
Pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels recept

Pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ingrediŽnten voor de pannennkoeken en laat minstens 20 minuten rusten.
Hiervan 8 tot 12 crepes bakken en af laten koelen.

Vulling:
Slagroom stijf kloppen met de suiker. Meng de kwark met de verse kaas en klop deze mooi glad. Schep nu de slagroom erdoor. Het moet een mooie, gladde, luchtige vulling zijn.
Sinaasappels: eerst schil eraf snijden inclusief wit, daarna de partjes tussen de vliezen uitsnijden.
De pannenkoeken met de sinasappeljam bestrijken, 2 eetlepels vulling erop. Dicht vouwen en presenteren op een schaal gagarneerd met de sinaasappelpartjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven